Bjørg Larsen, Selvstændig bogholder

Om mig

Regnskabsassistent med over 15 års erfaring

Mit navn er Bjørg – stifter af det lille bogføringsfirma, Bjørgs Bogføring. Jeg er uddannet regnskabsassistent og har i over 15 år arbejdet i bogholderiet i forskellige typer virksomheder bl.a. autoværksteder, webshops, vognmænd og fabrikker.

Jeg har en bred erfaring med alt indenfor bogholderi og bogføring.

Jeg har altid arbejdet meget og elsket mit job, men er nu nået til et punkt i mit liv, hvor jeg gerne vil have mere indflydelse på min egen hverdag og få en bedre work-life-balance. Derfor har jeg startet Bjørgs Bogføring – et lille bogføringsfirma, hvor jeg kan lave det, jeg elsker og samtidig tilrettelægge min egen arbejdsdag.

Bogføringsfirma

Hvad kan mit bogføringsfirma så hjælpe dig med?

Lige så vel som jeg ønskede mig mere frihed med min familie, så forestiller jeg mig, at du også kunne tænke dig mere tid til din familie, når dagens arbejde er udført. At du kan lægge værktøjet, telefonen og produkterne og bare nyde en aften med dét, der betyder mest for dig. At du ikke skal sætte dig med papirarbejdet, mens familien har hyggeaften. At du ikke skal takke nej til en festlig aften med vennerne, fordi du skal nå at indberette moms eller rykke dine kunder.

Mit bogføringsfirma kan bl.a. hjælpe dig med nedenstående opgaver:

Hvordan arbejder jeg i mit bogføringsfirma?

Jeg arbejder fra eget kontor. Det meste foregår i dag digitalt, så der er ingen grund til, at du skal stille en kontorplads til rådighed for mig. Jeg vil dog i de fleste tilfælde lave et fysisk opstartsmøde og eventuelt et årligt møde med dig. Jeg mener nemlig, at den personlige kontakt er vigtig. Det er meget givende for samarbejdet, at man får set hinanden i øjnene.

Jeg får bilag fra dig enten elektronisk eller med posten. Og vi aftaler, hvor ofte jeg skal bogføre for dig – det kommer an på dit behov og hvilke opgaver, jeg skal løse for dig.

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og du får en kontaktmail, der er dedikeret til dine og dine kunders/leverandørers henvendelser.

Jeg glæder mig til, at kunne hjælpe dig og din virksomhed med bogføring, rykning af kunder, momsindberetning, at lave materiale klar til revisor eller hvad din specifikke opgave kommer til at lyde på.

Læs mere om mine priser og ydelser her.

Kontakt mig

En snak er altid uforpligtende. Klik på knappen og lad os tage en dialog.